/* Elimina el .es del final de la URL */ /* fi codi javascript */ VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT: Stop LGBTIQ - fòbia.

dissabte, 2 de juny del 2007

Stop LGBTIQ - fòbia.

Aquestes últimes setmanes han aparegut a diversos mitjans de comunicació una sèrie de notícies que ens demostren clarament quin és l'estat de l'homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia (ho resumirem en LGBTIQ-fòbia) arreu del món. Com que aquestes són coses que m'afecten i que m'indignen, farem un petit resum de les notícies més rellevants.

Comencem amb la "bomba de la setmana":

Polònia i els Tele Tubbies.
I no, aquest cop no em refereixo al Polònia de TV3, sinó a Polònia, capital Varsòvia (que no Barçòvia...), país de l'Europa Central i membre de la UE i de l'OTAN.
Resulta que ara el govern de Polònia, que sembla ser que no té "gaire feina", investigarà si els Teletubbies (els "Turutubis", com deia la meva peque cousin) fomenten l'homosexualitat entre els nens o_O ... Sembla ser que el pobre Tinky Winkie, que ja va ser notícia per aquest fet fa uns anys, té molta ploma i no han vist amb gaires bons ulls que porti un bolso... Per què clar, les pobres criatures que miren els Teletubbies (que m'imagino que han de ser molt peques... perquè eren un pal...) són susceptibles de ser homosexualitzades i pervertides i això no és pot permetre ¿-_- Però de la mateixa manera que pressuposen que es pot "fomentar l'homosexualitat", també s'hauria de poder fomentar l'heterosexualitat i la cosa no és ben bé així, encara que propaganda no li falta doncs ja des de la més tendra infància estem constantment bombardejats per pressions i presumpcions d'heterosexualitat. En qualsevol cas, aquí el problema està en creure d'entrada que l'homosexualitat és una cosa negativa.

Amb titulars com aquest, que semblen un acudit, ens podem partir la caixa i pensar que allà dalt estan sonats, però últimament Polònia, juntament amb Moscou, està passant a ser tristament coneguda com a país homòfob i està irritant sobre manera a la UE que, tot i això, no li està fotent la canya que deuria. No fa gaires mesos, va sortir a la llum la notícia que el govern polonès estava redactant un projecte de llei per cessar els professors que "promoguessin" l'homosexualitat, és a dir, que n'hi hauria prou amb que un professor fos gai perquè se'l fes fora, ja que en cap moment especificaven què carai significa això de "propagar l'homosexualitat". Evidentment, la Comissió Europea va posar el crit al cel i va advertir que actuaria en conseqüència si aquesta llei tirava endavant.

Tota una caça de bruixes la que s'està duent a terme a Polònia, igual que a Moscou, on qualsevol intent de defensar l'associacionisme i les manifestacions gays és brutalment reprimit.

Hi ha molta gent que no entén quin sentit té fer una manifestació de l'orgull gai però, com podem observar, en té molt de sentit, entre moltes altres raons, per fets com els que estem comentant aquí.

Una altra notícia molt forta i que m'ha deixat amb molt mal cos:

Una parella de lesbianes pateixen assetjament per part dels seus conciutadans.
A Rioja, un poble d'Almeria, una parella de lesbianes amb dos fills de relacions anteriors estan patint les amenaces i l'assetjament per part dels habitants del poble, que han deixat anar perles com aquesta: "tortilleras, os vamos a matar y a sacar la matriz por la boca" (extret de Dos Manzanas). L'associació LGBT COLEGA ja ha denunciat públicament aquest fet i espero que es prenguin les mesures que calguin per frenar aquestes barbaritats, fruit de la ignorància i la intolerància més salvatges.

Per últim, però no per això menys important, la següent:

Transsexualitat al Paquistan.
Un home transsexual i una dona paquistanesos han estat empresonats per casar-se, denunciats pel propi pare de la noia. Estan acusats d'homosexualitat i d'actes antinaturals i s'enfronten a penes d'entre dos anys i cadena perpètua.
La parella ha declarat que el seu és un matrimoni per amor i que prefereixen suïcidar-se a viure separats.

Pedro Zerolo, des de la Secretaria de Moviments Socials del PSOE, ha fet una crida a la comunitat internacional per demanar l'alliberament d'en Shumail Raj i la Shahzina Tariq.

Ja prou dur és viure en un cos que no sents com a propi, que la gent et vegi com el que no ets i et tracti com el que no sents (i viceversa), com perquè, a sobre, vinguin quatre carallots fanàtics a dir-te el que pots i el que no pots fer i a privar-te de la llibertat i de l'amor...

F R E E D O M!

3 comentaris:

Emili Samper ha dit...

Impressionant i al·lucinant! Només coneixia la notícia dels teletubis (i que admet la broma fàcil) però la veritat és que tot plegat no és per fer broma. Sembla mentida que continuem així en ple segle XXI. En fi...

moonlight ha dit...

Tot plegat només es mereix una paraula: patètic.
Costa tant deixar en pau a la gent? que cadascú visqui la seva vida com vulgui.

bala perduda ha dit...

Sí, la notícia dels teletubbies ens la podríem prendre en broma si no fos perquè no és la única mesura en contra de gais i lesbianes que està prenent el govern polonès.

Les altres notícies són per posar el pèls de punta. Jo és que no entenc quina mania té la gent, de debò que no ho entenc...