/* Elimina el .es del final de la URL */ /* fi codi javascript */ VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT: Premi al blog solidari!

dilluns, 17 de desembre del 2007

Premi al blog solidari!

Fa uns dies el company blocaire nightwing80 va tenir la bondat d'otorgar-me, conjuntament amb altres blocaires, el curiós premi al blog solidari i li agraeixo aquest detall. ;-)


Encara que jo entenia que un blog solidari era aquell que argumentava, parlava i lluitava en favor d'una causa noble (què innocent... ¿^^), sembla ser que un blog solidari és, més aviat, el que et descobreix coses noves, et fa passar una bona estona i/o et resulta agradable de llegir. De fet, aquest premi és també un mem, doncs ara em toca a mi premiar cinc blogs que m'aportin o m'hagin aportat alguna cosa. Alguns d'aquest blogs són bastant "professionals" i precisament per això, així com per les seves peculiars característiques, entre altres coses, segurament no podran seguir el joc. Així que, sense més preàmbuls, em poso el premi a la vitrina i en concedeixo d'altres, per ordre alfabètic, a alguns dels blogs que m'agraden i que, que jo sàpiga, encara no el tenen:

- Amu Daria: l'excel·lent blog de l'Eduard Balsebre, que pren el nom d'un riu de l'Àsia Central, antigament anomentat riu Pamir. Amu Daria ens delecta amb precioses imatges i gratificants anècdotes i històries d'Àsia i de la Ruta de la Seda per part d'un experimentat viatger. Per descobrir nous móns i per trobar una esperança més enllà de la nostra sorollosa i irònicament solitària civilització.

- Blocs de lletres: bé, en aquest cas, no es tracta pas d'un blog sinó d'un directori de blogs relacionats amb el món de les lletres i la literatura. Imprescindible pels lletraferits i amants fidels i apassionats de la literatura.

- Cultura lesbiana: veterà blog on les protagonistes dels articles, ressenyes i altres, així com les seves redactores, són dones lesbianes. Una gran tasca per a la visibilitat i el reconeixement de la dona, especialment de la dona lesbiana.

- Héroe de sillón: interessants articles i reflexions, molts d'ells en anglès, sobre varis temes del món de la sexualitat, de mà d'un psicòleg i sexòleg.

- La bella teoría: genial blog sobre ciència, especialment sobre física quàntica, matemàtiques i cosmologia, amb interessantíssims articles sobre la matèria.

Desitjo que aquests blogs us semblin tan solidaris com a mi. ;-)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabuena!!!
y a mi que no se sorprende nada...

sigue asi prenda

moonlight ha dit...

que solidaris que som tots... serà pq s'acosta nadal? :D

Emili Samper ha dit...

Com sempre, ja has fet els deures. ;D
Enhorabona!

Anònim ha dit...

Gracies amic per enrecordarte de "la bella teoría". Salutacions.

Anònim ha dit...

¡Enhorabuena wapa, te lo tienes bien ganado!
Petonets i moltes felicitats!!!!

bala perduda ha dit...

Gràcies a tots i cadascun de vosaltres!! :D

buxara: De nuevo, gracias a ti.

salvador: Bienvenido y gracias por la interesante información que nos ofreces en la bella teoría. Saludos.

Eduard ha dit...

MOLTES FELICITATS I MOLTES GRÀCIES PER A LA NOMINACIÓ...

UNA ABRAÇADA !!!

Eduard

bala perduda ha dit...

eduard: Gràcies i felicitats a tu per un blog tan bell i interessant com Amu Daria.
Salut. :)